Lettergrootte: a a a

Over Valkenstede

Valkenstede heeft niet alleen ruime en comfortabele appartementen, maar ook vele voorzieningen. Tot op hoge leeftijd zelfstandig wonen is daardoor goed mogelijk.

Valkenstede is gebouwd in 1976 en bestaat uit 3 vleugels met in totaal 124 koop- appartementen in diverse typen. Er zijn 75 tweekamer appartementen, 49 driekamer appartementen, 40 garages en 68 parkeerplaatsen. Bij elk appartement hoort een berging in de onderbouw.
Rondom het complex is op eigen terrein voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. Ook daarbuiten kunt u kosteloos parkeren. Voor het veilig stallen van uw rijwielen is er een fietsenstalling in het gebouw.  

Comfortabel
Geniet van uitgebreide service

Wonen in Valkenstede betekent genieten van comfort. De uitgebreide service in dit appartementencomplex maakt het mogelijk om optimaal te ontspannen. Het is immers heerlijk om diverse voorzieningen binnen handbereik te hebben. Voor uw gasten zijn er logeerkamers. In de algemene ruimtes is Wi-Fi (gast) verbinding aanwezig. Bij de receptie kunt u terecht voor allerlei informatie, kunt u een kopie maken, postzegels kopen en een afspraak maken voor inschakeling van de huismeester. Iedere dinsdagmiddag staat de SRV-wagen bij de hoofdingang.

Veilig
Van alle gemakken voorzien

In Valkenstede zult u zich veilig voelen, een belangrijke voorwaarde voor woonplezier. Het complex is voorzien van camerabeveiliging en een alarmeringssysteem en alle appartementen zijn voorzien van een videofoon. U kunt dus zien wie er voor de deur staat en zelf bepalen wie u binnen laat. Wij informeren u regelmatig over de collecteroosters van de gemeente Hoogeveen. Verder kunt u 24 uur per dag hulp vragen bij noodgevallen en calamiteiten.

Gezellig
Ruimte voor ontmoetingen

De appartementen in Valkenstede bieden veel privacy en u zult er dan ook optimaal kunnen genieten van uw rust. Maar er is ook een actief recreatieteam die van alles organiseert in de recreatiezaal, waardoor het mogelijk is om anderen op te zoeken voor gezelligheid. Er staan in deze ruimte 2 biljarttafels, een piano, vleugel en orgel en er is een bibliotheek. Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend is er een koffie-uur, op de woensdag zijn er gezelligheidsavonden en op de vrijdagavond een borreluur. Iedere maand verschijnt er een flyer waarin de activiteiten aangekondigd worden. Valkenstede heeft geen eigen keuken maar heeft wel voor u contact gelegd met een aantal lokale cateraars, zodat u naar eigen keuze en wens op individuele basis gebruik kunt maken van maaltijdvoorziening aan huis. Ook als u iets te vieren heeft kunt u in onze serviceflat terecht. De recreatiezaal is buiten de geplande activiteiten per dagdeel te huren. Voor de eventuele versnaperingen dient u dan wel zelf te zorgen.

Kortom, in Valkenstede wordt een welkome aanvulling geboden op uw reeds bestaande sociale contacten!

©2015 VvE Wooncentrum ‘Valkenstede’ - Design & Hosting www.topfind.nl